tjuginie/tre.

Kan lätt säga att gympan var dagens höjdpunkt! "Spelade" innebandy innan vi började, kan dock säga att jag ägde ut alla. Typ. Hade cirkelträning på själva lektionen, var med Tessa. Hade sjukt kul! Simmade, snurrade, klappade händer å grejer! Haha!
Tog mig även igenom det första Franska nationella, puh! Fy vad jag failade! Skönt det är över i alla fall! Nu blir det snart att åka till Sandra, skulle sitta barnvakt med henne eller något sånt. Det blir att köra moppe dit. Äntligen!
ja, det är sant... det här är låten jag nöter just nu... ojoj, vad händer med mig?!

tjugisju/tre.

Kom ganska nyss hem efter en dag på Vals med skolan. Jag, Liv, Tessa och Jakob "pimplade", haha! Istället så blev det att gå till ön, spela curling, spela fotboll och garva en hel del. Kan dock säga att jag är riktigt blöt just nu... Och ingen fisk fick vi heller, eller jo, Liv fick!


Shake it, shake it for me.

Hemmadag idag. Mådde pissdåligt hela dagen igår så då blev det att stanna hemma idag. Huvudvärk, illamående, skakig, yeah you name it. Så nu tittar jag på PLL. Oh, what a suprise! ;)
Ni får en bild från hockeyn i torsdags.


Turn our eyes away.

älskar den här låten.

tjugifyra/tre.

Åt lunch på stan med mormor idag, sen blev det lite shopping. Fick en söt drömfångare att hänga på väggen, den gamla versionen av Footloose och en ring av mormor. Gulligt av henne!
Nu sitter jag här och ser på PLL, mår pissdåligt.
Kan dock bjuda på en dagens outfitbild :) Egensydd klänning med ett random bälte, skinnjacka från Vero Moda, Tubhalsduk från Gina Tricot, Tunna svarta strumpbyxor och Svarta skor med kilklack från Skopunkten (typ).


Frukost:)

Här är någon som kommer vara mätt hela dagen...
Havregrynsgröt, hallonblåbär och linfrö. Hej bra start på dagen!


tjugitvå/tre.

Wow. Det är typ snart april! Haha, läskigt nog så sa jag så i slutet av februari också, fast då sa jag ju att det snart var mars :)
Ändå kul skoldag, quatroboll på gympan, askul&jag skillade som vanligt! Dock besviken på so-provet, trodde det skulle vara roligare att skriva. Dessutom fick man för lite tid, jag hann typ inte ens klart!
Nu ser man PLL och ikväll blire att dra på hockey! Helt ok! ;)


Tjugiett/tre.

Chill skoldag, mös i stallet med Prixie efter skolan, gick en långpromenad med Sosso, Brynäs är i sm-semifinal... UNDERBART med andra ord!


tjugi/tre.

Faktiskt ändå okej skoldag, det var ju trots allt tisdag, men I guess that works too. Gympan var då bäst, spelade badminton med Evve och Johanna, galet roligt! Och jag vet inte riktigt vad som hände på engelskan, men varken jag eller Sosso kunde prata, haha!
Hade tänkt åka å träna, men jag mådde inte så bra... Så jag har pluggat och nu ser jag Pretty Little Liars... Tack Johanna och tumblr, nu är jag också fast... Haha!
Fint att bilden blev sned... Aja!


nitton/tre.

För en gångs skull kändes det som om dagen gick långsamt. Måndagar brukar inte göra det, men jag gissar på att det var för att jag var trött. Avslutade skoldagen på pottan med hk:n för att göra sovas och banan-med-choklad över öppen eld. Helt ok, faktiskt!
Efter att ha varit i stallet hos Soide sitter jag nu och hoppas på Brynäs. Just nu står det dock ett noll till Frölunda, vilket inte gillas.
En bild på min fina banan-choklad bifogas ;)


Iphonebloggning.

Provar att blogga från mobilen, vi får väl se hur det här slutar. Dagen har i alla fall vart bra, kustis på morgonen för att lyssna på en pastor som kan vissla med näsan (haha!), sen var jag med Sandra ett tag för att därefter skriva på mina memoarer resten av kvällen. Intressant va? Haha! Skola imorron känner inte taggen.
Det blev en bild på favoritlaget som leder med 3-1 i matcher mot Frölunda! Då gäller det imorron alltså! Och Luleå som åkte ut idag mot AIK, inte ok. Hellre ett norrbottenslag till semi än ett från Stockholm.


Hey, mister, can't you get me a fake ID?

Sandra är ute och springer, så jag sitter i hennes hus och tittar på Footlose, igen. Vadå bäst film? Har nyss bakat kladdkaka, Brynäs vann med 5-0 och allt är bara bäst!
Åt middag och såg på Valkyria med Sosso&Sandra igårkväll, for även och åt frukost med dem på stan imorse. Ikväll blire middag med Sandra och att se lite tjejfilmer! Underbar helg so far, och jag tror inte den kommer bli sämre :D

en bild Sandra har fotat♥

I wonder if anyone ever thinks of me when they fall asleep at night.

drar snart till Sandra, ska sova där i helgen. nog ska det bli kul no! :D

Tretton/tre.

Brynäs spelar boxplay just nu, så då passar jag på att blogga, vill inte titta. Det står 1-1 efter en&enhalv period.
Dagen har varit en tisdag. Vanlig, dryg, lång tisdag. Fick etthalvt poäng från vg på no-provet, mvg på svenskanovellen och vi ska ha engelskaredovisning en dag för tidigt. Tränade med Sandra efter skolan, sen stall.
Jag tar tillbaka det där, 2-1 till frölunda. Skitspel.

tolv/tre.

Jag kan inte fatta att det redan är tolfte mars! Wow, den här månaden har gått snabbt! Och jag tror nog att jag inte precis är den första som påpekar att det blåste riktigt mycket idag? Det kändes som att stå öga mot öga med en gigantisk hårtork. Fast, jag fick såklart håret i ögonen, på något mysko vis.
Första dagen efter lovet, inte så dum ändå! Vaknade pigg, okej skoldag (förutom att de målat teglet vitt på C-korridoren, vilket ser skrämmande och sterilt ut...) och allt sånt. Efter skolan blev det att plugga lite engelska med Jakob, även fast vi inte kom fram till så jättemycket. Soiden efter det, och nu såg jag och mamma nyss klart ett avsnitt av The Good Wife.
Oj, så intressant va? Bildlöst blir det dessutom!
Nu ska jag se How I met your mother och kanske gå och lägga mig i tid ikväll?

Brynäs IF.

Vilken första match!
Brynäs vann alltså mot Frölunda med 3-1, här klagas det inte! Nog för att det där första målet i ärlighetens namn var lite konstigt, men som sagt så klagar jag inte. Nu blire bara att vinna de tre andra matcherna så är allt ännu bättre!
Bra match, rolig hockey att titta på! Önskar dock att jag var på plats!
Passande med guld året de fyller 100år? ;-)

elva/tre.

Min helg? Min helg har varit bra! Satt på Kvarten med Sandra och Lydia väldigt länge i fredags och pratade om allt&ingenting, sen filmkväll hos Lydia på kvällen. Dock så stannade jag inte så länge, mitt huvud höll på att explodera.
Igår kände jag mig riktigt duktig. Grävde fram cykeln, men sedan så bestämde sig pumpen för att vara jobbig med mig och typ sluta funka? Men jag cyklade i alla fall iväg till stallet!
Middag hos Sandra och sedan såg vi mello och åt bananer med choklad i. Mumma! Haha, rätt låt vann då, även fast jag gillade Soldiers väldigt mycket ;-)
Hade deep-talk och scrapbookade till klockan två på natten, mysigt och riktigt välbehövligt! ♥
Nu kom mormor och morfar, sedan blir det Hockey klockan tre följt av stall ikväll. Puss på er, hoppas ni får en bra sista dag på lovet!
jag måste verkligen gå ut och fota snart...

Sportlovsinköp i klädväg.

Nu har jag ju faktiskt varit så duktig att jag (för en gångs skull, eller så) faktiskt köpt kläder! Jag brukar ha jättesvårt med att få med mig något hem, men här får ni veckans kläd&accesoarinköp!
ll 1: Två flätade pannband från H&M Divided, Svart stickad tröja (fast med någon annars tråd) från H&M Divided ll Skinnjacka, Only, från Vero Moda ll Röd&Vit tröja med 3/4 ärm från H&M ll
Känns som om jag köpt mycket från H&M, haha! Dessutom så fick en poncho från Cubus och ett par jeans följa med hem, men de ville inte fastna på bild.

nio/tre.

Jag hade just tänkt skriva att jag inte minns vad jag gjort idag, men så kom jag på det. Jag har jobbat! Spännande grejer hände idag, jamen visst! Haha, dock så går det aldrig att ha tråkigt när man jobbar med Sandra!
Blev att fara till henne på kvällen, sen kom även Sosso och Lydia. Såg En Prinsessas Dagbok, åt fruktsallad och pratade. Mysigt med bästtjejorna! ♥
Nu blir det sängen också får vi se vad morgondagen för med sig! Puss på er!
lite halvmobbad egobild, men aja.

Loud.

Jag vet att videon är lång. Jag vet att många inte kommer att ens börja titta på den. Men snälla. Det tar inte så mycket av din tid. Se på videon. Gör något.

fem/tre.

Jag sover inte!
Kom nyss hem från bion, det blev att se War Horse med Sosso. Bra film! Dog inte bara lite när Benny var med i bild. Insåg halvvägs in i filmen att jag nog såg ut som en sur unge, satt med hela ansiktet helt ihopskrynklat och blängde på skärmen... Haha!
Steven Spielberg bakom scen, Benedict Cumberbatch och David Thewlis på duken... Riktigt bra!
för allt i världen, ta bort den där mustachen!
Annars idag har jag jobbat till klockan fyra, sen blev det stallet och ta hand om Soiden. Imorgon blir det Umeå med mamma och möjligtvis Sherlock-marathon på kvällen med Sosso? Här klagas inte!

fyra/tre 2.0

Kom hem från Sosso för typ en timma sen, spenderade kvällen där. Riktigt mysigt, drack te och pratade. Och vad pratade vi om då, måntro? Gissa en gång. Sherlock.
Egentligen så borde jag nog sova nu, ska upp och jobba imorron. Men jag börjar nio, så lite längre kan jag i alla fall vara uppe ;-)

fyra/tre.

blåbärsmuffins.

tre/tre.

Började gårdagen med sovmorron, sedan hade man NO-prov och franska läxförhör innan man slutade kring kvart över 11. Helt okej sista skoldag med andra ord! Drog in och åt på Max med Sosso, Sandra, Sunne och Martin. Blev lite stan sen, fick med mig en somrig poncho hem!

random, javet. hej bildbrist.
Idag blev det Skellefteå med familjen, trevligt! Och det var inte precis fel att låta en skinnjacka och en mer basic röd-vit tröja flytta in i garderoben!

I'm SherLocked.

Känslan då din nya favoritsere slutar med en gigantisk cliffhanger och du inte vet hur länge det kommer ta tills nästa avsnitt kommer ut. Troldigtvis till hösten!

ett/tre.

Det är mars. Och vilka vårkänslor! Det är faktiskt riktigt varmt ute (oj, vad jag känner mig som en äkta Norrläning när jag säger att några få plusgrader är varmt...), det luktar vår och droppar konstant från taken!
Fick tillbaka två prov idag, typ. VG på matteprovet och Svenska Nationella gick riktigt bra! Sjukt nöjd med båda!
Nu överväger jag att gå ner på Ica för att köpa en burk Nutella... Det blir i alla fall till att plugga No och Franska hela kvällen. Taggar inte. Aja, det är sista skoldagen imorron så jag klagar inte!
snart är det sommar!! typ.

RSS 2.0