We've gone Respectable


bilden gör dem inte alls rättvisa.

Blev en snabbis till staden idag, fick med mig detta par hem! Underbart snygga byxor, bilden gör dem inte alls någon rättvisa. Ynka 99kr på Gina Tricot, det tackar man inte nej till!
Sedan så blev det till att köpa (få) en toning också, så imorgon blir det till att säga Hej till en ny hårfärg! Trevligt, trevligt!
två timmar och tjugofyra minuter kvar. tagga!

Kiss and tell.

Tröja:Secound Hand,Shorts:Skåne,Tights:Indiska,Skor:Sko Kanonen

So won't you give our love a chance? Or do you only wanna dance?

Det blev att se In Time på bio med Lydia och Sosso igårkväll. Riktigt trevligt, bra film dessutom! Och det var ju mer än bara bra att Justin Timberlake spelar huvudrollen! Han är enligt mig en riktigt bra skådespelare, gillar hans filmer.
Idag skulle man ju egentligen vara med och spela i innebandyturneringen, men när man vaknar på morgonen så är halsen så igensvullen så att man inte kan prata eller svälja, och att andas genom näsan? Det är helt uteslutet. Så jag har blivit förkyld. Skit också. Aja, det blir att heja fram laget i alla fall!

They don't serve breakfast in hell.

Klockan är halv tolv och jag har nyss bakat frukost. Gott blev det i alla fall! "Varma kyssar"-te och havregerynsmuffins med äpple&kanel i. Tummen upp!

All this time you were pretending, so much for my happy ending.

inspiration ♥

Represent, represent, CUBA!

Idag är det lördag. Igår var det fredag. Börjar med igår, första dagen på en och en halv vecka som jag inte haft så jätteont i huvudet. Yess! Kom-som-du-vill-dag på skolan, det blev pyjamas för min del. Chill! Sedan efter skolan så blev det att följa Oliver och Jakob till Oliver ett tag. Spelade innebandy, missade bussen, m.m. Roligt var det i alla fall, speciellt då en viss person orsakade stömavbrott?
På kvällen så blev det Amnesia med en massa folk hos Sunne. Trevligt, trevligt!
Idag, lördag, luleå. Fick med mig ett par skor och några nödvändigheter inför Uppsala. Positivt! Och nu? Bio!
Ha det!

When the stars go blue.

Idag har varit en sån där dag som man inte riktigt orkar med. Som man önskar man bara kunde spola förbi. Visserligen så var mötet i kustis riktigt inspirerande, men sedan så kom ju huvudvärken. När man kom hem så låg en stor hög med skolarbete och väntade på en, tur att Prixie finns då. Men nu har man kommit hem från stallet, och högen med läxor är fortfarande lika stor. Huvudvärken är inte heller borta.


Hips don't lie.

Är just nu hos Sandra, har just sett Dirty Dancing 2. Varför, gumman, får du mig att bli besatt av så underbara filmer? Haha, tack! Den filmen, älskar den i alla fall. Chokladbollar har vi även bakat, fin och rolig kväll med andra ord!

en bild från sötsandras dator, den här kvällen var helt enkelt underbar! även fast jag inte än vet vars vi var? grundvik? möjligtvis!



And you and me are like, Come on, let's go out for a walk.

Blev brunch på stan med Liv och Sandra, en Chai Latte och Scones var inte helt fel! En liten tur på stan följde, inhandlade ett pannband och tre skrivböcker. Behövdes verkligen, även fast pannbandet känns lite fel såhär i efterhand? Hm.
Resten av dagen blir i alla fall att städa. Plugga. Vilken lördag. Aja, tydligen så behövs sådana dagar också.
brunch på Wayne's.


Two more years and you'll be done with school, and I'll be making history.

Man kan väl helt enkelt säga såhär: Det har inte varit min dag idag. Failade i princip med allt jag försökte mig på. Förutom chokladbollarna. Saknade dock min älskade chokladbollskompis! De blev inte lika lyckade utan dig, ska du veta! ♥


The homebird want to fly.

Så jag är hemma idag med. Fast det är lite mer såhär "just in case", så att man inte går tillbaka till skolan för tidigt, anstränger sig för mycket och gör allt värre. Så klockan är 2, jag äter popcorn till lunch (om mamma läser det här, sätt på dig glasögonen. Såklart det inte står "popcorn", det står ju "rester från igår"...) och springer runt i huset i jakt på pengar... Haha, är det ingen i det här huset som har en tjuga?

arkivbild, dålig sådan. Mobilbilder, du vet.


My head is a box filled with nothing, and that's the way I like it.

Elva avsnitt av Grey's Anatomy, Tre klubbor och Ett bullbak senare så är jag fortfarande sjuk. Oh, what a suprise. Blir att vara hemma från skolan imorgon också, tråkigt nog. Aja, nu blir det nog ett tolfte avsnitt av Grey's innan jag somnar!
Det var länge sedan man bakade något (om man bortser från bullarna idag, fast det var faktiskt mamma som gjorde mest...), så det blir nog morotskaka imorgon!



The sky is crying, I'm watching, catching teardrops in my hand.

Tryck F5 people!

We are not what you think we are, we are golden. We are golden.

inspiration från weheartit.com.

I will write you a song, just so you know that my love is still strong.

Sjukling. Need to say more? Mina händer och fötter är förfrusna, typ feber, huvudvärk, illamående... Inte undra på att hela världen tycktes vara emot mig idag? For i alla fall hem tidigare från skolan. Imorgon blir det nog en dag hemma, känner mig inte pigg nog att möta världen utanför. Haha. Skoldagen var då allmänt piss, som man kanske förstår, om man går omkring som värsta, vem vet vad, i korridorerna och allt man kan tänka på är att få krypa upp i sängen och se några avsnitt av Grey's Anatomy? Det är i alla fall vad jag gjort den här eftermiddagen. Förmiddagen.
älskar er, busungar ♥



Snälla, bli min igen.

Vad kan man säga om helgen som varit? Bäst helt enkelt! Sandra hade huset för sig själv hela helgen, så vi har låst in oss där, haha! Sov alltså över där från fredag till idag, och igår fick vi även sällskap av Lydia. Och vi har i princip inte gjort någonting, känns det som. Chillat, sett på Pacific, lagat mat, flummat, badat och pratat. Men allt var helt enkelt perfekt!
Men när jag och Evve for till stallet idag så fick jag veta att de ska avliva Chanör ikväll. Så sjukt jobbigt att få höra det, höll allvarligt på att börja gråta där vi stod vid mopparna. Chanör har ju alltid, i de tre år jag varit i Kyrkstallet, funnits där. Och efter ikväll så kommer hon helt enkelt inte göra det längre. Nä, jag orkar inte skriva om det. 
Här kommer bilder från helgen, i alla fall! 

  





Dåliga mobilbider och sånt, men ändå.


The moment to live, the moment to die and the moment to fight, to fight, to fight.

Lite kan man i alla fall ta i lärdom från Snafu: le. Haha, för vad är inte mer komiskt än att jag, Jakob, Liv och Johanna lyckades orientera bort oss idag på gympan? Vi hamnde så långt bort från skolan att vägen knappt syntes på kartan. Tack och lov för mobiler och snälla föräldrar, för om det inte hade varit för Livs pappa så hade vi varit tvungna att gå hela vägen tillbaka igen... Jaha, en timmes för lång gympa... Tycker att vi borde få sluta en timme tidigare nästa gång, bara för att få det jämnt! Den här helgen har i alla fall varit riktigt härlig, har varit med Sandra från fredag kväll till söndag förmiddag. Om man med ett ord ska säga vad vi gjorde så skulle det bli PACIFIC! Nu kallar läxan tyvärr på mig. Pussar på er som fortfarande orkar läsa min riktigt ouppdaterade och bildlösa blogg!

You're my wonderwall.

Imorgon är sista praodagen, känns lite sad, fast samtidigt skönt. Mina fötter gör ont. Och jag lovar, om jag måste tända ett enda litet värmeljus till och he ner i en sån där djup ljuskopp så vet jag inte vad jag gör... Det är i alla fall både roligt och lärorikt på Wayne's, cafébranchen är verkligen rolig och chai latte är min nya favorit... Fast jag vet hur man gör iste nu!
Så, den här veckan har jag praoat mestadels, sen har jag sett på the Pacific (har bara två avsnitt kvar nu! Blää, varför måste det vara just en miniserie?), varit med Sandra, varit i stallet och på TG. Imorgon blir det prao och sedan må-bra-kväll med Sandra ♥
man måste ju bara älska den här killen ♥



The party's in my head.

Ipad-bloggning klockan halv elva på kvällen när jag egentligen borde sova, hur låter det? Aja, prao imoegon i alla fall, börjar klockan tio, så det är chill. Hinner nog med att se ett avsnitt av The Pacific imorgon innan jag far. Great! Och för er som undrar så har jag bränt mig på tungan, är helt besatt av tv-serien The Pacific och har slut pengar på mobilen. Trevligt, med andra ord? Helgen har i alla fall varit riktigt bäst, sjukt bra inledning på hat-månaden Oktober. Vet inte varför jag inte gillar den månaden, men så är det bara. Har redan gjort slut på nästan all månadspeng, men det är det värt. Filmen jag, Sandra och Lydia såg på bio i fredags (efter ca fem timmar på stan) var verkligen sjukt bra! What's your number. Firade Lydia igår, galet roligt och idag blev det en välförkänt latardag.

RSS 2.0