Sometimes I drive so fast, just to feel the danger.

vad jag älskar fjällen.

Requiem (Pride's Theme)

Vilken julhelg det varit! Som ni kanske vet så spenderades den i stugan med familjen, mormor, morfar och Rimma. Det var riktigt mysigt, god mat, skratt, härlig fjällmiljö, skoterkörning, kortspel, julklappsöppning och helt enkelt tid att bara chilla.
Perfekt helg med andra ord.
Här följer en bild på alla fina julklappar jag fått. Tusen gånger tack!
Pengar l Muffinsmaskin l Godis l 3st teer l En neccesär innehållande nagellack l En filt l Fyra stycken filmer l Gigantisk mugg l Plånbok l Prenumeration på Chic l Mugg l Fyra böcker l Två biocheckar l Hörlurar l En jättegullig julklapp från Sandra l

Jag vill bara dansa.

Då hade man jullov då! Julspexet var okej och betygen är jag sjuukt nöjd med! Duktiga lilla jag ska nu dra sig till stugan, sitta i bilen 5 timmar, tagga... Aja, var social på mobilen, vettja!
Ha en god jul!
random bild från stugan.


Man vill ha vad man vill ha och man vill ha det nu.

Har nyss sett ikapp på julkalendern, årets slår ju allt! Hade sovmorgon till halv ett idag, så då sov man över hos Sandra. Och vi var allmänt galna, som vanligt!
En lektion på skolan (sista för iår!!) sen blev det rida ut Prixie. Mys! Men snöstyltorna kan gå och dö.
Sherlock Holmes 2 på bio med Sosso och Sandra sen. Nu har jag officiellt uppfyllt årets nyårslöfte: Att gå på bio minst en gång i månaden hela året! Jiies!

I don't know how it got so bad.

Vad är det egentligen med mig och teknik? Jag är seriöst född försent. Jag menar, hur många mobiler har jag haft de senaste åren? Alla bara går sönder (ja, min nuvarande är helt och hållet knäpp). Datorn är ett år gammal, är seg som bara den och har redan varit inn en gång på lagning. Nu var jag tvungen att återställa hela Ipoden för att den bestämde sig för att konstra... Ja, ja. Tur kameran uppför sig normalt i alla fall.
Nu blir det att dra till Sandra, sover där inatt. Sovmorgon imorrn till halv ett! Här klagas det inte!

Do you have a light? Can you make me feel alright?

Mina knän är fulla med blåmärken, jag är riktigt trött och mina fötter värker. Men roligt har jag i varje fall haft. Övernattning på skolan. Visserligen så kan den inte mäta sig med den vi hade i sjuan, men det gör egentligen inte så mycket.
Under kvällens gång så har jag ninjat mig genom otaligt många långa korridorer (detta är anledningen till blåmärkena på knäna och de ömma fötterna), stått och övat min franska på en whiteboard klockan tre på natten, spelat Alias på bara två personer, sett två halva filmer, flummat, spelat piano och haft konversationer på en tavla.
Och inte sov man en endaste minut, även fast man många gånger önskar att man kunnat.
utkast som jag glömde publicera från igår.

I tried to be perfect, but nothing was worth it.


There's no one left to save me now.

Sitter just nu hos Liv och väntar på att hon ska komma ut ur duschen. Tror inte ens hon vet att jag är här ;) Dunkar i alla fall musik och taggar inför kvällen med övernattning på skolan, kommer bli great!

I feel it everyday, it's all the same. It brings me down but I'm no one to blame. I've tried everything to get away

Oförberett prov på matten idag, inte alls okej. Orkar inte bry mig om hur det gick, to be honest. Gjorde illa ryggen på gympan, inte skills. Redovisning på svenskan, sen blev det att först spela Cod med Jakob, och därefter for man på stan med honom och Johanna. Jakob skulle inhandla julklappar, så då följde jag och Johanna som hjälpare, eller nå. Roligt var det i alla fall.
fiin dagensbild. I alla fall det nya linnet från hm, svarta jeans, turkiettjocksockar, svart cardigan (som inte är med på bild).

I knew all the rules, but the rules did not know me. Guaranteed

Chill skoldag idag, eller, chill dag allmänt. Klassråd i typ en kvart (nödvändigt att ens komma till skolan?), sen istället för att ha So så stack jag, Johanna och Oliver till han och spelade lite Cod. Hatar verkligen att spela på Playstation, det är så udda i jämnförelse med Xbox!
For tillbaka till skolan för en chill Svenska, sen hål i en och en halv timme, typ, efter det onsdagskurs. Jättehärligt att bara ha en ordentlig lektion, och den var inte ens ordentlig. Känner att jag bara babblar på här, haha.
Stallet sen, en barbackatur på Prix, sen har jag varit med Sosso resten av kvällen. Trevligt!
Nu blir det att träna inför NO redovisningen imorgon... Woho, eller nå.
gammal bild på mig. saknar mitt lila hår! ;D

It was this boy who, tore my heart in two.

Nyss hemkommen från stallet, trött tjej hära. Intensiv men riktigt rolig helg, helt klart! I fredags så blev det att klä upp sig i svart långklänning och svarta klackar för att sedan bege sig till Nobelfesten där det bjöds på god mat, galet mycket skratt, fina priser och andra kuliga saker. Om ni vill se lite fagra bilder från kvällen så kan ni besöka Johannas blogg.
Igår så blev det kväll med tjejorna hos Sosso, såg Love Actually (vilket vi gör varje jul) och pratade vid köksbordet. Sandra for tyvärr tidigt, och efter det så stack jag, Sosso och Lydia till EFS. Blev att se lite film och spela lite cod. Haha. Rolig kväll i alla fall!
Idag så blev det luleå med mamma, fick med mig ett litet linne hem, trevligt trevligt!
Bildlöst, tråkigt, I know, I know.

Why did we try, if you knew better.

Det snöar. Det snöar verkligen, som jag vet inte vad! Dagen har varit mer än bara okej, vilket var riktigt awesome för att vara torsdag! For in till stan med Sossi efter skolan, blev att fika länge på kvartersbageriet och diskutera viktiga saker, köpa en julklapp till en viss Sandra och sedan själv unna mig en finfin liten film! Blir att se den på vägen till stugan, ska se om jag kan hålla mig så länge. Tears will fall. Haha.
Imorgon är det fredag, jiies! Blir nobelfest på kvällen, får se om kameran får följa, möjligtvis. Det kommer vilket som att bli en toppenkväll!
bildlöst, bildbrist.

In another life, I would make you stay.

Dag nio: Gud tro och jag.

Jag tror på Gud. Det har jag nog gjort så länge jag kan minnas. Det har alltid varit en självklarhet, att be och att tro. Det är något som jag är stolt över, jag är stolt över att kunna kalla mig kristen. Vad finns mer att säga om min tro? Den är stark. Den är livsviktig för mig. När jag blir stor så tänker jag bli missionär.
What if God was one of us? Just a stranger on a bus.

As many times as I blink, I'll think of you tonight.

Svar till Sossi om What I need. Is someone to save me:

Inte bara lite nostalgi! Haha, den där krabban är priceless!

Upptäckte ett riktigt stort blåmärke just ovanför knät idag. Undrar varför det är där. Skoldagen var väl dryg som vanligt, roligt att spela volleyboll på gympan dock. Såg inte fram emot det, men roligt blev det i alla fall, trots att jag inte alls var så bra! Jag gjorde inte bort mig i alla fall, om man säger så.
Efter skolan så blev det att plugga franska och läsa ur svenskaboken, och nu efter en duschpaus så blir det väl ännu mer plugg.
Hittade äntligen laddaren till kameran, så då blir det att dra ut och fota någon dag snart, så att jag får nya bilder till bloggen, vilket verkligen behövs.

Mycket vatten har runnit men inte stillat min törst.

upprepning, jag vet, men den här är så sann!

The story of us looks more like a tragedy now.

Svar till Johanna:

Jepp, Ivy i egen hög person! Älskar verkligen hur hon klär sig! :D

Jag och Sosso skillade idag på HK-lektionen, gott blev det verkligen! En snabbis i stallet sen, och nu blire att sno brorsans x-box innan han hinner komma hem... Haha! Bjuder på en bild från konfat i somras. Hej bildbrist!

I wish you'd just stop acting this way.

AHAHAHAHAHAH! Det här är ju bara för mycket! Jag menar, titta vad jag hittade! Kan inte fatta att jag faktiskt lyssnade på den här för en hel massa år sedan (VÄLDIGT många år sedan) och tyckte den var bra! Hehe, prova att jämnföra den här med någon låt från The Pretty Reckless...
Asså jag dör av skratt... Seriöst... That made my week.

Wait a minute girl, can you show me to the party? Wait a minute girl, can you show me to the party?

alla bilder från weheartit.com

Inspiration.

What I need. Is someone to save me.

Jag rensade min så kallade "minneshylla" för någon dag sedan. Den hyllan är full med olika små saker som får mig att typ le när jag ser dem. Alla dessa föremål, stora som små, påminner mig om någon händelse eller en helt tid i mitt liv. Woah, det där lät djupt. Men sant.
Ser ni den där rosa grodan? Åk. 2 på Dungen. Kortet rakt fram, det på mig och Rimma? En utställning jag, hon, mormor och morfar var på i trean.
Då var frågan... Finns du med här?

I'm falling all over myself.

Dag sju: Bästa filmerna någonsin.

Oj. Det finns många underbara filmer, men om man ska välja ut en topplista med sex stycken filmer, utan någon speciell ordning, så ser den nog ut såhär.
Hahah, lite fail på storlekarna, men skitsamma. Ni ser nog vilka filmerna är.
The Ultimate Gift, Harry Potter and the Deathly Hallows (part 1 och 2), Dirty Dancing 2, Pirates of the Caribbean, Star Wars, Mulan.
Lite konstig blandning kanske, men det är så läget är. Såklart så har jag en massa andra filmer jag gillar också, som Tintin, Peter Pan, Into the Wild, Love Actually, Notting Hill, Mamma Mia, Djävulen bär Prada, Friends with Benefits, Secret Window, Freedom Writers, m.m. Men de här filmerna ovan är verkligen något speciellt, de är så underbara att titta på och helt enkelt... Bäst!

Just shoot for the stars If it feels right, and aim for my heart If you feel like

Dag 6: Mina Beroenden

Hm. Den var både lätt och svår. Jag är väldigt beroende av både te och chai latte, kan det möjligtvis bero på teinet som finns där i?
Extra eucalyptustuggummin är också ett beroende, lika så det underbara laget Brynäs! Får seriöst panik om jag inte får veta hur det gick i kvällens match, haha!
Mina vänner är också ett sorts beroende, jag menar, vad skulle jag göra utan dem?
Film, musik, böcker.
Mobilen. Hur kunde jag glömma den? Även fast jag lärt mig. Inför konfat i somras så tränade jag mig nästan hela våren på att klara mig utan mobilen, vilket ändå gick okej, och det sitter i även nu. Så så farligt beroende av min mobil är jag inte, även fast jag inte skulle klara mig utan den.
Min Bibel, mitt ljus i mörkret, den klarar jag mig inte heller utan.
Är det något jag glömt? Jo, min dagbok! Fånigt nog så skulle jag inte klara mig utan den. Det är så många tankar och känslor som snurrar i mitt huvud dessa dagar så man måste få ut dem på något vis!
te, chailatte, min dagbok.

RSS 2.0