Tisdagsinspiration.

från weheartit.com

trettio/ett.

Vill man vara fin får man lida pin.
Var och drog ut en tand imorse, allt för den där tandställningens skull. Måste dra ut två tänder till senare i veckan, usch. Men man kan väl säga såhär, om man vill banta så kan man dra ut tänder. För om man drar ut tänder så kan man inte tugga. Med andra ord: Just nu är jag riktigt hungrig.
Men, en B&J får väl duga så länge ;-)

tjugonio/ett.

Skypar med Sandra, hur ska detta sluta? 58:34 nu, och inte har vi pratat klart än! Imorgon blir det tandläkaren direkt på morgonen för min del, ska dra ut tänder. Blä. Får se om jag orkar mig till skolan sen eller om jag är helt groggy och fylld av "det-är-så-synd-om-mig" tankar...
sötsandra på konfat i somras.

tjugoåtta/ett 2.0.

men titta vad som landade i min brevlåda igår! bättre bilder lovas.

tjugoåtta/ett.

Fullt upp både igår och idag kan man väl lätt säga!
Alla som inte var på Kustkyrkan igårkväll missade verkligen någonting. För dit kom Livia Fränkel som berättade om Andra Världskriget och hur hon överlevde Auschwitz. Otrolig historia, det var riktigt svårt att fatta att det verkligen var hennes liv hon pratade om, det var inte taget ur någon bok, hon hade verkligen varit med om allt det där.

tjugosex/ett.

Dagens huvudämne: Skridskor.
Fick tillbaka uppsatsen om Första Världskriget idag, sjukt glad över mitt MVG! 
På gympan så åkte man skridskor och skrattade för glatta livet, sen for man på heden med en massa underbara människor på kvällen. Men först efter skolan var jag med Sunne och bakade kladdkakemuffins. Vad är det med oss och ägg? haha! Vi spelade även Amnesia med brorsan ett tag innan Sandra kom, då åt vi och drog upp på heden där man spelat hockey några timmar. Sjukt kul!
Nu väntar franskan. Blä. Hej IG på det här läxförhöret!

Är det där ett prick eller en hål?

Okej skoldag, känns som jag börjar alla meningar så? Men den var i alla fall okej. Blev att gå ut och gå på gympan, höll på att förfrysa mina lår, men annars så. Dagens roligaste lektion var ju dock Engelskan, då vi har grupparbeten. Jag, Evve, Jakob och David jobbar om New York, men skräckfilmstrailers var mer intressanta idag? Haha!
Efter en riktigt rolig åktur i Lydias epa hem så "taggade" man för en pluggarkväll... Tur Liv räddade mig! Det blev att fara till henne några timmar, alltid lika roligt!
Nu sitter jag här och käkar semla. Inte fel det heller!
åj så fint! från min lilla promenand!

From this day on.

Klockan 22:38. "Din ansökan är bekräftad och därmed stängd för ändringar".
Okej, gymnasiet, nu kör vi.

Det kallas att vara sjuk.

Äntligen. Efter ungefär 32 avsnitt av Grey's Anatomy så är jag äntligen frisk. Eller, okej, förkylningen håller fortfarande i sig, men den går att leva med. Det blir skola imorgon, och, to be honest, så har jag saknat det. Grymt less på att vara sjuk nu (eller så kanske det bara är så att jag måste vänta till på torsdag innan jag kan se Grey's igen... Hm...) så det passar bra att komma tillbaka imorron.
komigen! fatta vad jag längtar? Lexies hår är ju bara för underbart!

Och, nej, Sandra, det här är ingen spoiler, så var lugn! ;-)

Dö förkylning, dö.

Jag börjar bli riktigt less på den här förkylningen. Har faktiskt avancerat lite och lyckats renbädda sängen, samt lägga in några kläder i garderoben, men nu sitter jag här på min renbäddade säng och känner hur rummet snurrar. Hm. Baby-steps, baby-steps. Usch vad jag hatar att vara sjuk. Egentligen så skulle man väl vara på väg till Skellefteå Kraft Arena nu, men nä. Då är man sjuk, så då kan man inte fara. Aja, det blir att se matchen bänkad framför TV:n istället. Och för er information: Jag har sett klart sjunde säsongen av Grey's Anatomy nu. Oups.
oskarp bild på mig från förra fredagen innan Sossos kalas :)

Running on sunshine.

Ett musikalavsnitt. Nej, alltså, nu har ni gått för långt. Ett musikalavsnitt i Grey's Anatomy? Jo, det är sant. Usch. Haha! Men jag måste erkänna att jag älskade "Running on Sunshine" och kune inte låta bli att gilla "How to save a life"... Gulligt.

Jag lever fortfarande. Då vet ni.

Jag har snart ätit upp en hel bur Nutella. Då vet ni. Jag är fortfarande sjuk. Då vet ni. Jag är på avsnitt 12, säsong 7 av Grey's. Då vet ni. Jag har inget att skriva. Då vet ni. Jag har slut batteri på mobilen men orkar inte ladda den. Då vet ni.

Tryck F5, people!

Jag gissar att ni kan se förändringen här på bloggen. Inte för att det blev så mycket bättre, men jag var så less på det där helvita, så det fick bli såhär. Gammal bild dessutom, hade tänkt bege mig ut och fota någon dag nu, men då har man ju åkt på den här nedrans förkylningen, så jag har legat i soffan hela dagen och tittat på Grey's Anatomy. Suprised? Haha. Är besatt av den där serien. No shiet.
Nu tittar man på när Brynäs möter Frölunda borta. Hoppas på det bästa.

Cliffhanger.

Så. Nu har jag sett klart sjätte säsongen av Grey's Anatomy. Möjligtvis lite efter, jag vet, åttonde visas på TV nu, men ändå. Jag grät floder. Varför måste de alltid göra allt så överdramatiskt och jobbigt för mitt lilla hjärta?
Halsontet är värre än innan, kan inte ens dricka te. Då är det illa. Plus att nu har snuvan och huvudvärken verkligen slagit till, de med. Hm. Vi får se vad som händer.
Nu ska jag börja på säsong sju.

Portions for foxes, E-korridoren och fula facerapes.

Sitter här i E-korridoren med Sandra och lyssnar på bra musik. Grey's Anatomy soundtrack in my ♥!
Snart ska väl so-lektionen ta och dra igång, sen är det bara HK:n kvar.
Förutom att halsen svider som jag vet inte vad så har den här dagen varit bra. Aldrig fel att börja med sovmorron!
sötaste :-)

Det är dessa dagar som får mig att le.

Två bilder från gårdagen.
Fredagskvällen spenderades på Bönhuset med en massa roligt folk för att fira Sofia som fyllde 16 i går. Grattis, Bob! Såg film, fikade, fotade och flummade. Haha, de fyra f:en. Trevligt var det i alla fall!
Igår så blev det att tillsammans med Sandra dra till Lydia. Vi gjorde tacos till middag sen såg vi Vampire Diaries och Grey's Anatomy om vartannat hela kvällen. Sjukt roligt hade jag i alla fall! Tjockade oss även på fruktsallad, sen nervös åt jag och Lydia chips då det var ett läskigt avsnitt! Bakade chokladbollar klockan halv ett på natten, fick skrattattacker och var allmänt... Ja... Haha! Satt uppe och pratade till klockan fem, typ.

We're gonna be up all night.

Åh, vad jag älskar hockey! Och Brynäs? TACK för den där vinsten igår, you made my day. Och det var dessutom skitkul att se Calle Järnkrok göra hat trick!
Det var sista matchen man såg i Coop Arena för den här säsongen, inga mer bortamatcher mot Luleå kvar med andra ord. Känns lite sad. Men nästa lördag (21/1) så blir det att dra sig till Kraft Arena för att se Skellefteå-Brynäs. Här klagar man inte!
saknar dock dig, Dackell. ♥

Dagar som de här håller mig nere på jorden.

Trevlig dag, riktigt rolig faktiskt! Historia på so:n, började med Första Världskriget. Här klagas det inte! Börjar terminen med favoritämnet historia, underbart!
Efter stickcafé på elevensval så bar det av till stallet där man red ut Prixie barbacka med Evve och Oxidia. Kallt, men det funkade. Myshästar, även fast de blir rädda för blåa lampor. Knäppisar.
Drog till Heden med Sandra, Evve, Oliver och Adrian sen, det blev hockey, snökrig, och allmänt flumm. Tur jag är bäst på skridskor, eller hur var det där?
Klockan är fem i tio. Visst hinner man med ett till avsnitt Grey's Anatomy innan man somnar...?
klockrent.

Chapter 10 of 365.

Första skoldagen avklarad. Den här terminen kommer jag att fixa, lätt. Hoppas jag. Genom att starta med en vecka som den här? Inte mig emot! Blev att vara med två söta tjejer efter skolan, såg lite serier och hade deeptalk medan vi låg på golvet. Taggar hockey på torsdag, kalas på fredag och seriemaraton på lördag! Bra start på terminen!

De där impulserna, du vet?

hallon&blåbärssmulpaj. Jag bakar då jag har lite att göra.

De senaste dagarna. Eller, snarare några random mobilbilder från veckan. Typ.

woooho, mobilkameran.

Det var så länge sen, så länge sen.

Hm, nu var det ett tag sedan jag bloggade, känner jag. Har inte så mycket att skriva, vad har hänt den senaste veckan? Sov hos Sandra tisdag och onsdag, jobbade onsdag och torsdag, sov hos Liv torsdag och tillsammans så såg vi Sverige ta JVM guld. Fatta min reaktion, haha! Igår så sov man bort halva dagen, sen var man till Martin en snabbis med några trevliga människor. Under veckans gång så har jag hunnit med att rida både Soide och Tralle. Ikväll/natt så blir det Piratesmaraton med Sosso! Inte har jag sovit mycket under det här lovet, men det är det värt!
en favoritbild sen i somras. Snart så kommer ni få ett 2011-bildinlägg. Håll ut!

From the rooftops I proclaim. That I am yours.

Första riktiga dagen av 2012, med tanke på att jag sov hela gårdagen. Och halvsov de stunder jag var vaken. Livskraft har varit sjukt roligt, men ändå så var det skönt att få komma hem. Sömn var något som man fick alderles för lite av, men det vägdes upp av den stora dos av tro, gemenskap, skratt och andra roligheter man fick under dagarna. Nyårsfirandet var nog det bästa någonsin, utklädd till hippie så stod man där på gårdsplanen till Älvsby Folkhögskola, skrek och gav en massa människor gott nytt år kramar under raketerna som glittrade på himelen.
Känns som om det här blev ett poetiskt inlägg, och för att avsluta det hela så kan jag väl säga att det blev vaka på nyårsnatten. Gick och la mig klockan tio igårkväll och vaknade för tre timmar sedan.
Kameran fick visserligen följa med, men de enda kort som togs var av Deniece, och det var enbart egokort på henne själv då. 100 stycken, för att vara exakt. Så det här fick bli ett bildlöst inlägg. Igen.

RSS 2.0