tjuginio/två. Sista dagen i Februari.

Så går det när man drar ut sista tanden. Äntligen! Halva munnen är fortfarande avdomnad (inklusive halva tungan), så att prata mycket kommer jag inte göra idag. Är fortfarande yr och har ont i huvudet, men de ska nog gå över snart. Det blir ingen skola för min del idag, men Bibelskola ikväll? Jadå!
Ser på Sherlock och läser Cosmopolitan, det är grejer det! Ska snart se om jag kan få i mig lite glass också.
nog kan jag och Evve baka semlor no! bild från HK:n i måndags.

tjugiåtta/två.

Näst sista dagen i Februari har varit en fin dag! En bra dag. Det var varm, soligt och allmänt vårigt helt enkelt! Och det tackar man absolut inte nej till, även fast man hade solen i ögonen hela bussresan till Öjebyn. Men det är saker man får leva med när det börjar bli vår!
Hade matteprov idag, och det gick väl okej. Innehöll en mini-elefant, inga kommentarer, haha! Åkte 5km skidor med Sandra, det gick ju som det gick! Det var riktigt roligt i alla fall!
Efter skolan drog jag&Sandra till Öjebyn för att träna, kände mig riktigt duktig. Åt middag med henne sen, vi är ju bara bäst på att laga mat..!
Så nu sitter jag här med en gigantiskt stor mugg Chai Latte och ska egentligen plugga NO.
underbara dag, även fast jag såg ganska rolig ut på sista bilden.

En tjej som jag.

Dirty Dancing maraton klockan tjugo över tolv på natten. Har just börjat med andra filmen, trött Emelie imorron då eller? Aja, det är värt det.
Älskar de här filmerna!

Bakare.

Jag älskar att baka. Ja, jag älskar verkligen att baka. Jag kan baka närsomhelst. Antingen med ett syfte eller inte.
När jag är uttråkad/glad/ledsen/arg/mår dåligt... Då bakar jag. Nu mår jag illa. Så... Sockerkaka.

It's like wishing for rain, as I stand in the desert.

Lugn dag, riktigt skönt faktiskt! For på Kustkyrkan imorse, sedan blev man våldgästad av Sunne och Sosso. Efter att de fart så har jag mest skrivit och tittat på 90210. Just nu chattar jag med en av de fransyskor jag ska bo hos när vi far till Frankrike i maj! Hon testade just skriva en mening på franska för att se om jag förstod... Haha, jag fattade fyra ord... Yes, det här blir underbart! ;-)


har den här tjejen VG(+) i franska? Ja, tydligen...!

Nobody knows where we might end up. Nobody knows.

Kvällen spenderades med Sandra! Det blev bubbelpoolsbadande, filmtittande och en hel del prat och skratt! Riktigt trevlig kväll med sötnöten!
Filmen var sjukt sad, så sad så att jag inte ens kunde börja gråta... Pearl Harbor. Nog för att jag listade ut slutet, men ändå. Värd att se i alla fall!
Dessutom så listade vi ut att jag är riktigt snabb när jag får panik! Men det kan väl också vara bra att veta?

tjugifem/två.

tack Sandra, för att du påminde mig om den här låten!
Riktigt chill skoldag igår! No, inget franskaförhör, lunch, lyssna på en engelskaredovisning, film på svenskan...!
Efter skolan så var jag med Sosso ett tag, åt bullar, drack te och pratade!
På kvällen blev det att dra på heden med Oliver. Spelade hockey, skrev i snön, m.m. Hade riktigt roligt i varje fall! Och jag ramlade faktiskt bara en gång!
Idag blir det att baka med Sandra och Liv, och sedan dra till stallet. Låter som en bra dag tycker jag!

tjugitre/två.

Kan börja med att stolt meddela att Yogan igår var riktigt rolig! Man kände sig helt mjuk i kroppen efteråt, och det var inte så svårt som jag trodde!
Torsdagar brukar vara dryga. Idag var dryg. Men ändå inte lika som förr. Skridskor på gympan, kan meddela att jag skillade sjukt mycket. Eller, jaa. Inställd Franska, film på svenskan, fick sluta tidigare på So:n... Grymt! Var med Sandra ett tag efter skolan, mysigt! Haha, borde nog klistra upp någon affish i taket, eller vad säger du? ;-)
Resten av kvällen har jag pluggat franska. Isch. Aja, imorron är det fredag, så då blir allt bra igen!
arkivbild.


tjugiett/två.

Kan lätt meddela att dagens hände idag på gympan. Åkte off-road med några pojkar och Liv, roligt värre! Och då hände det. Haha, vet egentligen inte vad Philip gjorde, men när vi kom fram (jag&liv är inte så snabba, vetni) så hänger han upp&ner i snön, skidorna i vädret och mjukisbyxorna kring fotlederna... hjälp vad vi garvade! Nu är jag så pass snäll så jag lägger inte ut bilden här på bloggen.
Annars då? Chill skoldag, nu är man hemma och pluggar. Duktig chey hära! Semlor väntar sen, puss på det.

tjugi/två.

Måndag. Riktigt okej dag faktiskt. Sovmorron, tre ordentliga lektioner och sen HK. Nog för att det gick käpprakt in i skogen på mattediagnosen, men ändå. Burgarbufé på HK:n. Läskigt värre. Kan väl säga såhär; jag ska aldrig göra kycklingburgare hemma. Isch.
Soide efter skolan, sen har man slappat hemma. Sett 90210, bakat, sett 90210... Nu ska man se ett avsnitt till, sen kanske det går att somna.
ge.mig.sommar.nu.

They don't serve breakfast in hell.

juice, sånt där bröd man alltid äter till finare middagar och kaneläppelbitar.

nitton/två.

Gårdagskvällen spenderades som sagt hos Oliver. Såg hur Brynäs vann över Skellefteå med 3-1 (här klagas inte!), gick på promenad, såg She's the man, m.m. Sen kom även några roliga tjejor förbi, då blev det att "se" en till film. Trevlig kväll!

arton/två.

Du tjuriga häst. Tog mig till stallet redan halv tolv idag och red Tralle. Den hästen är ju bra knäpp ibland. Haha!
Jag&Mamma var nydligt ute på roadtrip, vad gör man inte för lite godis? Först till Öjebyn och sen till stan, vi trotsade stark vind, hala vägar och snö i ögonen... Tur de hade mina favoritgodisar då!
Nu ska jag dra till Oliver, sen blire att bänka sig framför TV:n och se Brynäs spöa skiten ur Skellefteå inför en fullsatt läktare! Sounds good!

sjutton/två.

bowlare är jag då inte, trots den där fina striken där.
Det blev att bowla i nästan två timmar med Lydia, Simon och Sunne. Om man vänder på tabellen så kom jag först, om man säger så. Trots detta så fick jag faktiskt en fusk-strike, två ärliga och två spärrar. Nöjd tjej! Sedan blev det att dra på Max och tjocka sig med samma trevliga folk + Sandra. Usch, vad man ångrar det nu när man sitter här och mår illa. Aja, lite värt i alla fall, hade sjukt kul!

sjutton/två. Gårdagen.

Det blev att göra pizza till middag med Sandra, Sosso och Lydia innan jag drog på bibelstudium i Jävre. Synd att jag var så trött, för det var riktigt intressant! Sedan stack man tillbaka till Sandra och hade det allmänt kul och mysigt med tjejerna. Egentligen skulle vi ha Andra Världskriget-film marathon, men det gick ju som det gick... Vi såg en halv film innan vi alla däckade i samma säng, haha! Vaknade tidigt och gjorde plättar till frukost, här klagas det inte!
1: glass, hallon, socker, nogatsås på plättar... Nyttigheter till frukost dära! ll 2: Pizzan... Ja... Pringles, Nogatsås, grillkrydda, annanas, roccolasallad, paprika, lök, vindruvor... Tummen upp!

femton/två.

Ännu ett Nationellt prov på skolan idag. Svenska igen. Men det var mest kul, diskutera olika texter osv. Galet!
Red ut med Evve, Alice och Julia efter skolan, gölligt, trots en tjurig Oxidia och en tjurig Tralle. Aja, mina armar dog, men jag överlevde. Mysig ridtur i alla fall!
Kom hem lite för sent och hade ingen skjuts till bibelskolan, så det fick bli TG istället. Såg en pinsam film (Nixon var med!) och åt mandariner på burk. Bra avslutning på en bra dag!

Tisdagsinspiration.

kärlek till bilden.

fjorton/två. Alla hjärtans dag.


Hade engentligen tänkt "fira" alla hjärtans dag med lite COD-spelande följt av hallonsaft och en bra krigsfilm, men eftersom filmen jag tänkt se inte fanns så fick jag ett av de där rycken, ni vet. Bakade kladdkaka i två söta hjärtformade former och tog bussen in till stan. Verkligen värt, Mormor&Morfar blev verkligen jätteglada! Så kvällen spenderades där, såg på TV med ett halv öga och pratade om allt möjligt. Riktigt trevligt! ♥

fjorton/två.

Egentligen så skulle man dra ut sista tanden idag, men då var tandläkaren sjuk. Aja, jag fick mig en liten sovmorron i alla fall, här klagas inte!
Jag&Liv råskillade på att åka skridskor idag och engelskan gick väl som den gick, haha!
När man kom hem så bjöds det på Alla hjärtans dags middag och sedan några söta bakelser. Puss på familjen!

tretton/två. det finns en viss charm över lite sådär halvtaskiga bilder.

nybakade chokladkakor, hallonsaft och en krigsfilm. min kväll kunde helt enkelt inte sluta bättre. dock så behöver vi inte prata om det faktum att min favoritkaraktär dog i den här skitfilmen. skitfilm. fast ändå bra film.

tolv/två.

Skrev ett inlägg igår, men jag glömde posta det. Aja. Helgen har i alla fall varit jättebra, sovit hos Sandra, gått på stan med Sosso, varit i stallet, sett Star Wars på bio med Sosso, Sandra, Lydia, Sunne och Martin. Idag blev det Kustis, sen var man ute och sprang innan man såg ut Band of Brothers.
Älskar verkligen den serien. När jag såg Titanic i femman så grät jag så sjukt mycket. När jag såg nionde avsnittet av Band of Brothers så grät jag nästan lika mycket.

tio/två 2.0.

Sofia joinade mig för bullbak, trevligt! Goda bullar blev det, även fast vi lyssnade på riktigt fånig musik, haha!
villka minnen med dessa låtar alltså! haha!

tio/två.

Ganska nyss hemkommen från skolan, äntligen helg! Bakar bullar med mamma nu, tummen upp!
Skoldagen var kul, speciellt No lektionen och svenskan/engelskan. Jag&Bob är bara bäst på att göra det bästa av en tråkig lektion, om man säger så!
mobilkameran är ju jättebra också... men ni måste ju erkänna att jag vann!

nio/två.

Kan stolt meddela att det andra svenska nationella idag gick riktigt bra. Skrev konstant i två timmar, resten gick åt att planera. Min hand tog riktigt ont efteråt. Haha. Gympan blev konstig, men riktigt kul! Innebandy, på något flumm vis.
Bakade med Sandra efter skolan, vad hette det nu igen? Lammington? Konstigt, men gott! Nu blir det att plugga franska och se 90210.
mästerkockarna allstå!

Tisdagsinspiration på en onsdag.

weheartit.com

åtta/två.

Nu sitter jag här i skolan och lyssnar på när Evve har högläsning på SO-läxan. Great, då slipper man läsa sjlälv sen! Haha, hon sitter och klagar på att de alltid skriver "strax efter klockan åtta på morgonen, strax efter klockan nio på morgonen, klockan nio på morgonen"... Ganska kul att lyssna på!
Såg klart Swing Kids på So-lektionen idag. Vilken underbar film! Höll på att börja gråta där på slutet.
awh, så saaad!

thanks for the memories.

Det blev till att vara med Liv efter skolan, riktigt roligt! Gjorde matteläxan, bakade kladdkaka, såg gamla filmer från hennes mobil, skrattade och pratade. Jättetrevligt hade jag det! Trots att min hjärna inte alls funkat efter nationella imorse. Kaos, alltså.
make it work! :*

sju/två.

Hur ska man kortfattat förklara den här dagen då? Första Nationella Provet lämnade man in imorse, och to be honest så gick det inte så jättedåligt. Är nöjd med vad jag skrev i alla fall! På gympan stod man målvakt på innebandyn, självmordsuppdrag, men jag räddade några bollar i alla fall. Ja, jag är stolt över mig själv. Har stickat 116cm på slöjden och på engelskan startades ett tredje världskrig. Det var min skoldag, intressant va?

sex/två.

Såå... Första nationella provet imorgon... Nervöst? Nä, faktiskt inte. Det ska bli skönt att få göra bort det. Jag menar, ändå sen sjuan har man ju fruktat dessa Nationella prov, och nu är de faktiskt här. Som sagt, det ska bli skönt att få göra bort det.
hahaha, så kass bild! hittade den här lilla lappen under ett fönster på Gotlandsfärgan. ♥

Jag heter nattmacka i mellannamn. Eller så.

Emelie Nattmackan Leidö. Men bara om den har ost på sig.

fem/två. Igår.

Gårdagskvällen spenderades som sagt hos Liv. Det blev att prata, äta fruktcoctail (och jag åt mina älskade mandariner på burk!), se Saving Private Ryan och sen såg vi även High School Musical 2. Haha!
Jättefin kväll ialla fall, bra filmer (i alla fall en av dem) och fint sällskap! Krigsfilmer är ju nästan värre än skräckfilmer, fy vad vi skrek där mot slutet! Och varför måste alltid ens favoriter dö?
sommarbild.

fyra/två.

Är hos Liv just nu och jag kan bara meddela att Emelie är besatt av mandarinklyftor på burk. ♥

fredagsinspiration.

det finns en anledning till varför jag älskar hur du klär dig, Gillian Zinzer.

tre/två 2.0.

Sitter här och äter en muffin med bara framtänderna, vilken fredag. Nämen, det blir en hemmakväll, sånt behövs med! Andra tanden rök imorse, skönt att det bara är en tand kvar sen. For på skolan efter tandläkarbesöket, med bedövning i halva munnen... Kan säga att de skrattade riktigt mycket åt mig, haha!
Nu blir det att fortsätta se 90210.
tandlös och ofixad tjej, hallå där.

tre/två.

Faktiskt, så är jag lite besviken. Jag gissar på att jag hade för höga förhoppningar. Steg upp klockan åtta, trots att vi har sovmorgon, för att se AU-episoden av Grey's Anatomy, den som jag väntat på i två veckor. Den var bra, men jag hade hoppats på att den skulle vara underbar. Men nähä. Dock så var det riktigt roligt att se alla referenser till senare säsonger, som när Charles säger "Just shoot me now" haha, dog typ.

Vitt, vitt och vitt.

Lessnade på den förra designen. Den här kanske inte är bättre, men ändå. Vitt och tråkigt, men så får det vara. Tryck F5 om ni inte ser någon förändring ;-)

två/två. Emelie failar.

så kan det gå ibland, när inte locket vill vara med. kladdkakemuffins. nu är emelie sugen på hallonsaft.

två/två. Granola.

hemmagjord müsli? check!

två/två.

Den här kylan kan gå och dö. Seröst, jag orkar inte med detta mer, jag fryser även fast jag ligger under en filt i vardagsrummet med en brasa som sprakar bara några meter bort... Kallblodig är jag, har jag fått höra.
Igår blev det en sen kväll på Bibelskolan efter att ha förfrysit i stallet. Tur det var varmt på Kustis då!
Skolan idag var okej, grymt lång och dryg dock. Men visst är man bäst på att dansa vals? Grymt! Haha, blev dessutom fastknuten i min egen luva på svenskan... Udda, men ja.
gammal, måttligt oskarp bild. I brist på annat.

RSS 2.0