femtioen dagar kvar eller så.

Gårdagen var urgrym. Var i Jävre hela dagen, från 8-23. Filmfestival på Kustkyrkan, det var inte fel! Såg Little Traitor, någon dokumentär, God afton herr Wallenberg, God on trial, Jerusalem. Little Traitor och God on trial var urgrymma! Det blev även en paus från allt filmtittande där ett tag, drog till fyren med några israelmänniskor. Taggar resan så sjukligt mycket, det kommer bli urgrymt!
Idag har jag varit i stallet, och ikväll bär det av till Simon för att se film med nå folk. Då vet ni!
i brist på andra bilder. sju dagar kvar till frankrike, tänkte bara säga det.

23:37

Så... Klockan är egentligen för mycket, jag kommer aldrig orka upp imorgon, men jag kunde inte motstå... fem över ett så börjar ju New York Rangers - Ottawa Senators... Klart man måste se! Och ja, det är värt det, trots att jag knappt kommer ta mig upp imorgon och totalfaila på nationella. Men vad gör man inte? Silfverberg♥

Jamen hallå! Så du lever fortfarande?

Hade bestämt mig för att inte blogga något förens Brynäs tagit SM-guld. Tur de gjorde det i torsdags då! Annars hare varit fullt upp! Infomöte om Israelresan i torsdags, trevligt! Dock ingen täckning på mobilen, fick lite panik då jag skulle få sms varje gång det blev mål... Men det blev lite bättre då man skrattade åt Stygga Nunnor...! Hann se sista perioden, behöver jag ens säga att jag storgrinade när de vann? Underbart.
Har varit på 24 nu igår/natt. Kan sammanfatta det genom att säga att jag har en blodig socka. Roligt var det i alla fall! Snöbollskrig, film, te, COD, innebandy, deep-talk, musik, promenader, kort, skratt, m.m. Roligtroligt! Gick hem där kring halv 4, var egentligen inte trött alls så jag satte mig och läste&åt min B&J. Somnade typ 5.
avslutar med en arkivbild som inte har något alls att göra med inlägget.

Guldhjälm? Check.

Det finns inte precis ord nu.


We've gone Respectable

Sitter och äter frukost nu, får brainfreeze från en smootie... Snart bär det av in till stan för att köpa en hemlig grej, haha!
Igår jobbade jag, fick dock sluta riktigt tidigt, så då for jag och Sandra in till stan och satt på Kvarten ett tag. Mysigt! Dock inte så mysigt att vi blev utstirrade av en läskig gubbe...
Såg såklart hockey igårkväll också! Svedberg räddade ju hela Brynäs, TACK! ♥ 30 utvisningsminuter, hej kaos. Började nästan gråta  efter utvisningen på Svedberg, så fel! Om de drar på sig så många utvisningar i nästa match så kan de ju glömma guldet, även fast de klarade det igår. 3-6, galet underbart! Brynäs♥


bild från i helgen.

You and me might be the best thing.

man måste ju bara älska videon!

Stay the same.

Så, då var man hemma! Igen! Har haft det sjukt bra i stugan. Skoter, tidiga kvällar, sol, familj, god mat, you name it. Liv och hennes föräldrar kom även på besök på lördagen. Trevligt! Riktigt härligt att prata med dig, hjärtat! Behövligt till tusen.
Hela helgen var helt enkelt perfekt!


det finns inte mycket bättre än ett godmorgonsms.

Man får ju seriöst nackspärr av att äta Calippo Shots...
Kom hem från Jäkkvik för ett tag sen, vilken underbar klassresa! Älskar verkligen min klass, har haft så sjukt kul de här senaste dagarna! Och det blev inte precis värre att Brynäs är i final! Nejdå, jag skrek inte. Hade egentligen tänkt ge er lite bilder, men det orkar jag inte just nu. Imorgon bär det av till stugan, kommer hem på söndag. Ha ett fint lov nu! Puss!
okejdå, ni fick en jäkkvikbild. lydia, tessa och sossi åker mördarmadrass.

RSS 2.0