I'm coming for you.

Ojdå, det var riktigt länge sedan jag bloggade, känner jag nu! Men med trasig dator, och en kamera utan batteri (hatar att ladda batterier, glömmer alltid bort dem! Haha!) så har det inte blivit helt enkelt. Har egentligen inte så mycket att skriva, so-provet igår gick ändå Ok och sen på kvällen for jag och Sandra till bibelskolan i Jävre! ♥
Eftersom att jag inte har så mycket annat för mig så tänkte jag berätta några random saker om mig själv:
1, Jag tycker att bananer borde förbjudas. De borde inte få vara en frukt, ge dem till aperna isället, och människorna får lära sig älska kiwi!
2, Jag. Är. Besatt. Av. Kiwi.
3, Egentligen så är jag bäst i COD, men jag envisas hela tiden på att köra med snipern, så då går det inte alltid så bra.. (fint, emelie, skyll på vapnet du?)
3. Jag hatar ettans tabell när det gäller gånger. Den borde också förbjudas.
5. Kramar är det mysigaste som finns. Jag älskar kramar.
Kram på er!

Just shut up and drive.

Min dator är trasig. Typ. Kan i alla fall inte använda den. Så nu sitter jag på golvet framför tjockdataskärmen i Andrés rum med tangentbordet i knät.
I fredags så fick jag veta att jag är bäst på att skriva dikter, haha! Efter skolan, how ever, så blev det att spela lite cod med Sandra, Oliver och Jakob. André var också med på ett hörn. Tur att jag ägde, eller hur?! Haha, bäst var då när jag höjde ljudet, haha!
Efter att killarna farit hem så lagade jag och Sandra vegetarisk middag, såg två jättebra filmer (Friends with benefits och No strings attached), spelade lite med cod, pratade och hade det allmänt mysigt. Idag så blev det till att vara med Sandra ett tag på morronen, åt bästa frukosten ever. Kalas hos mammas morbror sen, och nu efter en massiv huvudvärk och en skööön vinst av Brynäs över Färjestad med 1-4 på bortaplan så såg jag och familjen på Battle Los angeles. Jag hatar alienfilmer. Jag hatar, hatar, hatar alienfilmer. Tur att en av mina favoriter överlevde i alla fall.
Will Rothaar säger jag er bara. Will Rothaar.

Bildlöst och tråkig inlägg, skyller på dataproblemet och det faktum att jag har ont i halsen.

It's only 1 way, 2 say, 3 words, 4 you: I love you.


Over and over, over and over, I fall for you.

Over and over, over and over I listen to this track. Pure love ♥



My life has moved along quite nicely.

Jag och Sandra åt upp en hel halv konservburk med godisar idag. Riktigt gott var det i alla fall, men jag har ont i gommen nu. Hade i alla fall väldigt roligt, och när vi var ute och gick våran vanliga runda så träffade vi Sossi, så då gick vi med henne också! Mysigt!
Grooveshark är emot mig. Blä.
spankningen i helgen, hahahaha, jag skrattar än!

I just want to live.

Då var den skoldagen slut. Om jag ska vara ärlig så var det inte så farligt, hade inte så många lektioner. Förvånandsvärt nog så gillar jag faktiskt måndagar, vi slutar alltid så tidigt. Kom hem för en halvtimme sen, HK prov sista lektionen, det hade jag dock helst kunnat skippa... Men det värsta som kan hända är väl att jag får IG och helt enkelt får göra om provet, visst? Och det finns värre saker. Nu sitter jag vid köksbordet och bloggar från Ipaden (vilket är anledningen till att det här är ett bildlöst inlägg) i väntan på att Sandra ska komma! Och något säger mig att vi kommer diskutera en speciell sak väldigt mycket..? ;) Vi hörs, eller nå.

Chest to chest, nose to nose, palm to palm.

Efter tio minuter med Sandra på telen med ett enda samtalsämne så är jag riktigt, riktigt, speed. Tror jag ska koka mig en till kopp te, det verkade väldigt frestande. HK-prov imorgon, hej IG!
Finns det någon anledning till varför jag haft nästan 60 besökare på bloggen idag? Haha, tack för att ni orkar läsa! ♥
Och, Bob? Såklart vi är bäst, vem annars? ;-)


tummen upp! ♥


'Cause now I've learned that nothing stays, everything is in a bit of a hurry.

Han har öppnat pärleporten så att jag kan komma in, ända in i himlen.
Gårdagen och natten till idag har spenderats på Storstrand på konfaåterträff. Helt underbart var det! Har alltid så sjukt roligt med hela det gänget, galet!
Det blev i alla fall lekar (jag lyckades att inte skratta i "älskling, älskling"!), tävlingar (som Tre Kronor + moms såklart vann!), pass, kvällsbön nere i strandkapellet, grillning, ICA, hockey, nattfilm, flumm och MÅNGA skratt!
Under kvällen hann jag bland annat med att berätta en riktigt bäst godnattsaga, haha! Vi behöver inte gå in på vad den handlade om... Dessutom tror jag att jag kommer få blåmärken på båda överarmarna från att ha blivit slagen ett antal gånger? Aja, det funkar tydligen det med. Och Brynäs vann!  


Bild från konfat i sommras.


Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

NU HAR ELITSERIEN ÄNTLIGEN BÖRJAT!!

Även fast de flesta lagen spelar sina första matcher på torsdag (Brynäs bland annat) så var det nedsläpp för den första matchen i elitserien 11/12 nu för bara någon minut sedan. Riktigt roligt är det att se nykomlingarna Växsjö spela!
Även fast det inte var Brynäs den här gången så kunde jag inte låta bli att känna rysningar av välbehag då spelarna åkte ut på isen under publikens jubel. Jag längtar sjukt mycket till på torsdag!!
Väldigt fint var det också att de höll det där talet och hade den där tysta minuten för att hedra Stefan Liv och alla de andra som dog i den där flygkraschen för inte så länge sedan. Tänk att en arena kan vara så tyst. Började nästan gråta.

Såklart så har jag stora förväntningar på Brynäs iår, speciellt när det gäller första matchen de spelar mot Skellefteå (10/10). De måste helt enkelt vinna då, men jag verkar vara sämst på att vinna vad. Heh.
Tagga för ett underbart hockeyår! It feels good too have it all back! ;-)

                                                                       

(fy så bra det går att skriva en Svenskaredovisning medan man tittar på hockey....)

Say you're sorry, that face of an angel comes out when you really need it too.



Jag tycker att människor borde kramas mer. Kramar är mysiga. Kramar är awesome. Människor: kramas mer. ♥


It's a big bad world, we're doing what we can.

Underbar helg, helt enkelt! Sov över hos Sandraälsklingen från fredag till lördag. Vi såg film, (Never Let Me Go, en hemsk film men som ändå var sjukt bra!), åt fruktsallad, våldgästade GD&folket i blåsmark (det är ett under att vi ens hittade dit!), pratade och hade det allmänt trevligt! Lördagen spenderades i pyjamas hos Sandra till halv fyra, då kom även Lydia över en stund ♥ Vi gjorde ingenting egentligen, men det var det som var det underbara! Såg en annan film som var jättemysig; Welcome to the Riley's.
Firade pappa på kvällen med en massa främmande, jag och Evve gjorde upp planer och såg på Red Riding Hood. Ännu en bra film.
Söndagen har varit fin, men jag orkar inte skriva vad jag gjort, vill inte ge alla stalkers där ute för mycket information.


Han är bara för söt!

I like too live like I'm in a cartoon.



She's so wasted, acting crazy, making a schene.


so true.

Jag älskar det faktum att pappa fixat det nyaste Photoshop Elements till mig! ♥

Stefan Liv - namnet som vilar på allas läppar.

Det är svårt att ha undgått de hemska nyheterna som nått oss under dagen. Att ett plan, innehållande det ryska hockeylaget Lokomotiv har kraschat i ryssland, två kilometer från flygplatsen. De var på väg till premiärmatchen för KHL. Stefan Liv fanns ombord på planet och dog tillsammans med sina lagkamrater, klubb"personal" och flygpersonal. Han var inte bara målvakt för HV 71, han bar även den blå-gula landslagströjan och vi har honom att tacka för mycket.
Det är ofattbart, jag kan seriöst inte förstå det! Det känns som om man kände honom, genom alla hockeymatcher man sett, alla gånger man lyssnat på intervjuer och allt det där. Älskat honom för en snygg räddning, stirrat surt på TV:n då han tabbat sig. Alla de han lämnat bakom sig, speciellt familj...
Jag ska be för dem ikväll. Hoppas jag inte är den enda.





Have you ever try to smile and hide your pain?


we<3it.


How many promises, be honest girl. How many tears you let hit the floor?

Sossi om I need a superhero, 'cause I am just a girl.:
Omg vad fin <3 Och låten är ju Asleep av The Smiths! :D
Jag vet, jag älskar den verkligen!



Idag
så har jag varit med finaste Liv efter skolan, sjukt länge sen jag var med den tjejen! Roligt var det i alla fall, hon följde med mig på stan när jag skulle fixa med praoplatsen (Wayne's Coffe here I come!) och vi strosade omkring i lite affärer också. Luktade en massa parfym när vi for därifrån? Lyssnade på musik åde sen. Trevligt! ♥


I wear a halo, I wear a halo when you look at me.




Vaniljcupcakes inkl smartisbitar med Vaniljfrosting och hemmagjorda minismartiskakor. Grattis Pappa! ♥


Look at the stars, look how they shine for you. And all the things you do.



Skjorta:Cubus,Bandeau:GinaTricot,Byxor:Crocker:JC,Halsband:PearlsForGirls(konfapresent). Hej oseriös där på slutet!


I need a superhero, 'cause I am just a girl.


gråt inte. gråt inte. gråt inte. försent.

Just let me in through the backdoor, baby.



Linköping - Brynäs.
               11 days.


I don't need to be saved. I don't need to be saved? Yes, please, save me.

Någon gång i mitt liv ska jag dricka kaffe på Starbucks. Jag gillar inte kaffe. Men det känns som det är något man måste ha gjort.



I believe that my heart does go on.


It's my life, and it's now or never.

Ännu en dag hemma. Sjuk. Inget att göra. Men idag så for jag ändå till skolan kring tvåtiden för att vara med på klassfotot till årets skolkatalog! Tänk, det där var sista kortet till den sista katalogen med min underbara och älskade klass! Känns lite konstigt att tänka på det, så jag försöker att låta bli. Aja, det där skolkortet kommer i alla fall bli en fröjd för ögat! Haha! Och jag är riktigt stolt över det faktum att jag stod där i mitten, på mittersta raden iförd min assnygga BRYNÄS MATCHTRÖJA! Do I need to say more? Nope.


♥.

RSS 2.0