I'll come home, when it's over. No need to say goodbye.


even the ugliest of flowers can turn out to be more beautiful then you ever thought it would be.

Pictures of last night ended up online.


How can I, make a man, out of you?

Verkligen underbar kväll igår! Sandra följde med på upptackningshelgen (?) på Kustis där det var knytkalas, m.m. Trevligttrevligt, speciellt våran gångtur till bron..?
Resten av kvällen var det tänkt att jag och Sandra skulle se på Sömnlös i Seattle hemma hos henne och tjocka oss på Fruksallad, vilket gick en stund. Vi såg inte filmen dock, utan spelade Wii istället! Haha, roligt värre! Och när vi väl hade fastnat i sofforna så bestämde vi oss för att våldgästa hos Emil där det var en massa folk. Det blev en riktig Ninjaattack och vi var allmänt höga då vi sprang omkring i Sandras hus, dunkade musik och kletade svart eyeliner på kindbenen. Undrar vad grannarna tyckte då vi skrikandes moppade iväg med våran Ninjamobil?
Vi lyckades i alla fall ta oss till Emil utan att bli upptäckta, ninja oss runt hela hans hus och sedan hoppa fram och skrika NINJAATTACK! skrämde dessutom livet ur några? 
Under kvällens gång så var jag jättehög på vindruvor och flummade omkring riktigt mycket. Skrattade som aldrig förr. Grät nästan av skratt då Sandra ramlade i en liten nerförsbacke och jag grät faktiskt av magont från allt asgarvande då Sunne prickade mig i ansiktet med en stor uppblåsbar Marabou-tub rakt i ansiktet. What a blast. 


så sant, så sant. Från We♥it.  


Maby you've fallen down? Or maby you just took the long way home?

Skolan igår var inget speciellt, riktigt skönt att man nu kan skriva att första skolveckan i nian är avklarad! Efter skolan blev det att fara på stan med Sandra och Lydia ♥ Vi gick på biblioteket för att låna nå böcker till engelskan, gissa vilken bok jag fick tag i? Crescendo av Becca Fitzpatrick! Äntligen säger jag bara! Det blev inte att gå så mycket på stan för våran del, vi gick på två butiker innan vi gick och åt för att sedan bege oss mot bion.
Jag har velat se Apornas Planet: (R)Evolution ända sen jag fick veta att Tom Felton var med i den, och nu var det äntligen dags! Felton var enligt mig riktigt bra i filmen, även fast han spelade en sån där person som det är meningen att man inte ska gilla... Filmen var faktiskt bra, jag hade ju inga förväntningar alls, men den var faktiskt bra!
På hemmakväll:
Lydia: "Ska vi köpa något här, eller?"
Sandra: "Nä, vi kan be min pappa svänga förbi Ica på vägen hem"
Jag och Lydia samtycker utan protester, och när vi går ut från hemmakväll...
"Asså... Ica ligger ju liksom där, varför ska vi då svänga förbi i Bergsviken...?"
Det är svårt att förklara, men jag skrattade i alla fall så att jag grät!
Väl hos Sandra så såg vi på film, åt glass och pratade. Riktigt awesome kväll med andra ord!


Tom Felton. ♥

Where does the good go? Where does the good go?

Okej, jag är beroende.


Bästa paringet ever!! Synd att det inte kommer hålla då. Argh.


Miss Autonomy, Miss Nowhere, I'm at the bottom of me.



Idag har varit en underbar dag. Två glada nyheter, minnen från gårdagskvällen är fortfarande färska i minnet. Hade det roligt på lunchen, och poesi på svenskan; vilket jag faktiskt tycker är väldigt mysigt. Och för er som undrar, igår var jag med Sandra, vi lyckades träffa på våran engelskalärare, en kompis pappa och skrämma en häst under loppet av några sekunder? ♥
Gjorde en riktigt snygg lyra idag då vi råspöade 9A i brännboll! Okej, den var inte så snygg egentligen, bara en vanlig lyra, men jag är riktigt stolt ändå!
Red ut riktigt lång på Prixie idag med Evve och Chanör, love.
Imorgon är det torsdag, och jag slutar tidigt! Jättehärligt! För jag har HK på måndagar, så därför har jag inte någon lektion på torsdagar och får därför sluta. Det känndes verkligen behövligt. Får se vad jag hittar på då.


Look into the future, what do you see?

Första skoldagen avklarad! Och vad kan jag säga? Inget speciellt hände väl, förutom att jag fick veta att jag kommer ha ett två timmar långt hål på måndagar... Det var mindre trevligt, men det funkar väl! Jo, ett litet mindre vattenkrig på HK:n också? Blöt tröja i alla fall, och detta var också mindre trevligt.
Nu är klockan 13:53 och jag har redan slutat. Score! Men vad ska man göra av resten av dagen då?


a cupp'a te, perhaps?

And you just might find who you're supposed to be. I didn't know who I was supposed to be, at fifteen.

Jaha. Då var sommaren slut. Eller sommarlovet i alla fall. Men jag är nöjd med sommaren, den har varit speciell; men inte på ett dåligt sätt. När jag räknade på det så kom jag fram till att jag varit borta/jobbat 8 av 10 veckor! Inte undra på att jag var helt slut nu här sista veckan!
Men vad har jag gjort de där åtta veckorna då? Jo, först två veckor konfa (de underbaraste på hela sommaren, även två av de underbaraste veckorna i mitt liv! Jag växte inte bara i min tro utan även i mig själv, fick kompisar och minnen för livet och hade det sjukt underbart roligt! Bästa kombinationerna som går att få, helt klart! Läger ett rockar!!), sen en vecka Gotland (o.m.g. säger jag bara!), ca en halv vecka i storstaden innehållande shopping och boende på ett jättefränt hotell. Sen har jag jobbat sammanlagt fyra veckor och varit på ett KRIK läger en helg och nu på SKRIK en natt. Så det blir ca 8 veckor. Oj. Men de två andra veckorna då? Ja, då har jag varit med mina underbaraste kompisar, sovit över mycket hos Sandra, haft oändligt många filmkvällar, många deeptalkt, mycket flumm, mycket bad, moppande och andra galenskaper.
Dock så uppfyllde jag, Sandra och Lydia inte en sak som vi skulle göra i sommar... Men vi får väl ta lite i efterhand, det blir nog ändå bra!


Livet är som ett av dessa stentorn. Stenarna är minnen och upplevelser som man staplar på varandra. Men vad händer när de faller? Får man en andra chans då?

Imorgon är det skola, nu ska vi se om jag kan somna, haha! Nian. Nionde klass. Woah.

Pussar på er, hoppas ni får ett underbart skolår!






What if God was one of us? Just a stranger on a bus?

Lördagen och natten till idag har spenderats på Storstrand där SKRIK var i full gång! Riktigt härlig dag/natt, med mycket flumm, ett härligt möte, en underbar konstert, härliga människor, deeeeep-talks, trötthet, slaggis, volleyboll, lekar och ett asroligt spex!
Somnade kring fyra, halv fem tiden och det var väckning klockan nio... Så det blev inte så mycket till sömn, men gott sov jag då!


Om man kunde ändra inställningar på livet, lika lätt som man kunde på kameran, då skulle ingenting vara värt längre. För om det inte är svårt så är det inte värt det.


It's a big bad world, we're doing what we can, but sometimes we fall on our face before we even learned to stand.


There's only 1 way, 2 say, 3 words, 4 u. Gulligaste sången ever eller vad? ♥

It's a black top blur, but I'm pretty sure it ruled.


Min supermegaultramysiga tröja som jag köpte på stan i onsdags. Oj vad välanvänd den här kommer vara! ♥

I don't wanna be in love, I don't wanna be in love.

Igårkväll.

Vi var några tjejer från konfan som var hos Evve och hade det allmänt trevligt! Roligt, många skratt och flamsigheter, speciellt från mig och Sandra? Haha, vi kan väl säga såhär: under kvällen så startade jag krig mot två olika personer! Oups! Film såg vi i alla fall: How to lose a guy in ten days. Och den var faktiskt riktigt bra, gullig, osv! Det blev inte så sent, var ganska trött och har bestämt mig för att vända på dygnet... Tack sömnsvårigheter för att det funkar...

Idag så ska jag i alla fall på stan med Sandra och Lydia, sen blir det att fira Sunne med en filmkväll senare. Underbart!

Busar på er.


Look me in the eye and tell me you don't find me attractive.


Emelies höstmüsli, egengjord.

Riktigt roligt att sitta och pyssla med olika nötter, bär, kärnor, gryn och andra godheter när regnet öser ner utanför fönstret.

Let's start a riot, riot. Let's start a riot.







Photoshoot 16/8-11 - Your garden has a secret life you'll never know anything about.

And after all, you're my wonderwall.


Gräddmandel&Kanelmandel. Inköpt igår.

Holding my mouth, keeping me saying what I really think.

Yesterday.

Började dagen med att trotsa regnet och moppa mig till stan med Evve, där vi sedan mötte upp Emmy. Hade riktikgt trevligt, gick omkring i butiker, fikade skor som var skorpor i mitten? Det blev fem inköp i alla fall! Bilder kan ni få senare.
Moppade nästan direkt från stan till stallet med Evve. Trots regnet så bestämde vi oss för att köra med stora vagnen, tror Chanör tyckte det var riktigt roligt, vi tog även Prixiegumman på släp efter, motion much för den tjockisen! 
Mycket moppande känns det som, för sen (efter att jag stressduschat) så moppade jag till Lydia för att hämta upp henne, sen träffade vi Sandra och Sunne. Tillsammans for vi till Simon där även Linus var. Filmkväll, duvet! 
Det blev två filmer, sedan mycket prat och skratt däremellan. Första filmen hette Splice. Usch säger jag bara. Nej, den var riktigt äcklig. Trodden den skulle vara riktigt läskig med hoppatillmoments och sånt, men den var mest bara äcklig, skum och allmänt konstig. Fast jag måste erkänna att den var läskig. 
"Det där är sju"
X-men First Class såg vi också, tredje gången för mig. Riktigt bra film. 
Och sen moppade vi oss hem genom mörkret och dimman. En riktigt rolig färd måste jag säga! Det blev kappkörning, haha! Det måste ha sett riktigt roligt ut, för jag och Lydia skrek som galningar åt min moppe, men den ville bara köra snabbt i uppförsbackar! 
Ett midnattsdopp fick också smita in där klockan två.

Bus på er.   

Did I know how to save a life?

Mitt namn är Emelie Leidö, jag är femton år gammal och är bosatt nära kusten i Norrland i en liten stad som bara (enligt mig) lyser upp under sommaren.
Om en vecka så börjar skolan om, nionde klass blir det för mig. Om ett år däremot så är det dags för gymnasiet. Jag planerar att gå Sammhälls då jag har ett stort intresse för samhället och saker som händer runt om i världen.
Här på min blogg så kommer ni kunna läsa om min vardag, då mina intressen avspeglar sig i de olika texterna. Skolan kommer såklart att ta upp mycket av min tid, men annars så är jag en hästtjej, jag rider två dagar i veckan, älskar kläder och olika stiler, att fotografera, se film, läsa och lyssna på musik.
Fotona som visas på bloggen kommer vara fotograferade av mig med min kamera, en Nikon D5000 och vanligtvis med ett VR 18-55mm objektiv, om inget annat anges.


Brunt hår, blåa ögon, ibland är läpparna rödmålade. Emelie Leidö med andra ord.

RSS 2.0